11 "Faux Pas" That Are Really Okay to Make With Your Relatii cupluri

Urmariti aceste indicatii pentru a atinge un orgasm intens

Femele des descoperi greu sa orgasm pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu parteneri. Si, de asemenea, motivele sunt unul prea multi pentru a explica. Acesta este motivul pentru care este important este necesar sa intelegeti despre cateva mijloace cu care femei culme pot fi apreciat complet in timp ce face sex.

- Creste cantitatea de preludii: O crestere nivel de oxitocina ajuta cupluri au mult mai mult extrem climax. Nu nu de fapt nevoie orice suplimente pentru o mare impuls de hormoni. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si, de asemenea, legarea activitatilor poate la fel suficient. Doar asigurati-va va sculptati mult mai mult sesiuni de preludiu inainte de sex pentru a creste sexuala eficienta.

- Intarziere satisfactie: Nu doar viteza in directia obiectiv in timp ce a face dragoste. Mai degraba, construiti metoda aproximativ marginea unui orgasm, oprire si, de asemenea, construi pe cont propriu sprijin pana la punctul orgasm. garanteaza mai puternice climaxuri.

- Exercitiu: Stiati intelegeti ca doar pregatirea pentru o competitie poate cauza a 24 % crestere a testosteronului pentru femei? Orice tip de crestere deoarece agent hormonal creste libidoul. Exercitii fizice pot creste sange circulatie la locatie genitale, imbunatateste dorinta reclama la fel ridica starea ta de spirit. Deci, este destul de o mare parte!

- Apasati caldura corpului: Inainte va rasfatati cu sexul, luati o apa calda dus sau daca sunteti scurt in grafic, pune o caldura carpa peste vulva ta timp de cateva minute. caldura va ajuta in cresterea sangelui flux catre vagin. Duce la stimulat lubrifiere precum si nivel de sensibilitate.

- Greva la optim minut: testosteronul tau grade crestere in timpul primelor foarte doua zile de ciclul tau. Libidoul creste si, de asemenea, pauzele tale si, de asemenea, clitorisul ajunge sa fie ultra- sensibil too. Intense orgasmuri vor se intampla extra usor decat obisnuit precum si chiar multipli sunt mai probabil pe tot parcursul in acest moment.

- Practica constient masturbare: atingeti pe cont propriu pentru placere timp de 15-30 minute fara plasare orice fel de fel de focus on indiferent daca aveti un orgasm. Descopera fiecare centimetru patrat al corpului tau cu mainile tale, masaj ulei, scuturare jucarii, si asa mai departe. Pe masura ce contactati raspunsurile corpului dvs. de atins, veti ve gasi ca capacitatea ta de a ramane existent pe tot parcursul sexului creste Acest lucru se intampla din moment ce esti mai putin inchis de performanta pe masura ce desert orgasm ca un obiectiv. Sunteti cel mai probabil sa dati seama ca satisfactie creste precum si se bucura un punct culminant creste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori inainte, dar daca nu poti obtine pana la orgasm, exact cum te poti astepta pe insotitor? Parca cu cererea cuiva sa vaneze premiu fara harta. Deci intr-adevar, acest lucru implica obtinerea confortabil cu tine si, de asemenea, masturbandu-se. Si, de asemenea, atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient pur si simplu pentru a veni; aveti solicitati sa recunoasteti procesul dvs. astfel incat puteti, temeinic, discutati exact cum ai primit de la factor A pana la factor B catre insotitor.

- Keystone: In timp ce el este acolo jos, poti s-ar putea te bucuri actul de mangaiere sanii. busturile, in ciuda dimensiunii, au o excelenta retea de terminatii nervoase care produc un animat erotic zone. In plus, entuziasmul din mameloane poate duce la un supliment lansare de oxitocina, „dragostea agent hormonal”, care va imbunatati punctul culminant.

- Derulati-va: Relaxare este cheie. Spre deosebire de barbati care pot sa faca dragoste si ajunge orgasm oriunde, oricand, orice fel de loc, sub orice fel de probleme, femei sunt conectat in moduri diferite. Daca nu sunteti slabit si separat de stres si anxietati ale zilei, sansele de atingere orgasm sunt semnificativ scazut. Din acest motiv, stabiliti ce va va calmeaza - fie ca este vorba de lumanari, o caldura baie, respiratie profunda sau un pahar de vin - si apoi dedica la intrare ca relaxat zona inainte de incercare de a ajunge acel dorit "O. ".

- Timeout. De obicei, o doamna intr-adevar se simte vinovata ca, in timp ce partenerul ei incearca sa ajute orgasm sau ea incearca sa o faca singura pentru a ajunge simultan cu insotitor , dureaza "mult timp." Ei bine in primul rand, stiti faptele dvs.: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la punctul culminant, in timp ce obisnuit femei dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca relaxeaza-te, da-te inapoi precum si recunoaste ca merge la fi ceva timp.

- Release! Sexul este insemnat a fi o impletire naturala a 2 energii. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra oportunitatii unui un punct culminant (sau lipsa), corpul dvs. cu siguranta lupta orgasm precum si de fapt incepe sa creeaza mai putin complet natural lubrifiant, ceea ce face obiectivul mai greu de realizat. Deci, pur si simplu exista inapoi si, de asemenea, obtine in minut, activand mintea si corpul pentru a aproba naturalul ”prezent al punctul culminant.

- Produceti „O” setare. Ai nevoie o camera care respira senzualitate pentru tine. Experimentati cu diverse tipuri de Vizitați această pagină muzica, iluminare, videoclipuri in culise, oglinzi si multe altele. Producerea o ambianta care transforma te va te va face simti la fel ca motivat si, de asemenea, sigur.

- Vorbiti: Acum ca stiti cursul catre comoara, aveti cere sa sfarsiti sigur in informeaza partenerul tau unde este aurul. Doar afirmand „sus”, „„ jos ”,„ „mai mult” sau „stanga” posibil nu va taiati-l. Aveti nevoie sa fiti de fapt detalii in ceea ce priveste loc, viteza si stres sa se asigure ca el ofera entuziasmul clitorisului dvs. care de fapt stimuleaza te. Sau, luati in considerare indeplinirea jobului pe cont propriu in timp ce el se afla in interiorul.